Vijesti

Poziv za odlazak na Floraart 20.5.2022.

Pozivamo sve zainteresirane umirovljenike da zajedno s nama posjete Floraart 20.5.2022. Okupljamo se kod mostića na Bundeku u 9:00 nakon čega slijedi obilazak Floraarta te u 10:00 sati prisustvovanje na radionici filcanja. Sve informacije možete dobiti na mail rekreativcizaseniore@gmail.com ili pozivom na broj 095 7421 162. Novi umirovljenici sa sobom trebaju ponijeti fotokopiju osobne iskazniceNastavi čitati “Poziv za odlazak na Floraart 20.5.2022.”

Edukacija Zlatni ples za buduće voditelje Zlatnog plesa

U listopadu 2021. kroz projekt (RE)kreativci za seniore započela je edukacija za buduće voditelje Zlatnog plesa za treću dob. Program „Zlatni ples“ zamišljen je kao oblik rekreacije i kreativnog izražavanja kroz ples i pokret za osobe treće životne dobi te sadrži terapijske elemente u fizičkom i psihološkom smislu. Baziran je na temeljima suvremenih plesnih tehnikaNastavi čitati “Edukacija Zlatni ples za buduće voditelje Zlatnog plesa”

Konferencija “Nek’ se čuje i naš glas”

U sklopu projekta (RE)kreativci za seniore pozivamo sve zainteresirane umirovljenike na konferenciju “Nek’ se čuje i naš glas” koja se održava u utorak, 5.10.2021. s početkom u 12:00 u Centru za kulturu Novi Zagreb, Trg narodne zaštite 2, Zagreb. Na konferenciji uz prezentaciju programa, glavne ciljeve i ideje želimo čuti i umirovljenike kako bismo kaoNastavi čitati “Konferencija “Nek’ se čuje i naš glas””

Održana početna konferencija projekta (RE)kreativci za seniore

Dana 16. 12.2020. od 12:00 12:55 online, putem platforme Zoom održana je početna konferencija projekta (RE)kreativci za seniore na kojoj su definirani planovi rada i provođenja aktivnosti kroz projekt (RE)kreativci za seniore u sklopu natječaja “Pridruži se- Aktivni u mirovini“. Na konferenciji su sudjelovali Danijela Medaković – predsjednica Udruge Inkubator sreće i voditeljica projekta MartinNastavi čitati “Održana početna konferencija projekta (RE)kreativci za seniore”


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

OUR PROMISES

We organically source all of our materials striving for the lowest footprint possible. Kind to your skin. Kind to the environment.

%d blogeri kao ovaj: