Poziv umirovljenicima za sudjelovanje na Danima Remetinca 2022

Dana 16., 17. i 18.9. 2022. u prostorijama Centra za kulturu Novi Zagreb na adresi Trg narodne zaštite 2, u organizaciji mjesnog odbora Remetinec, Udruge Kvart za 5 i Centra za kulturu Novi Zagreb održava se manifestacija Dani Remetinca gdje možete doći i upoznati se s nekim od naših programa.

U petak, 16.9. od 18:00 do 19:00 imati ćemo predstavljanje projekta sa pokaznim radionicama i kratkim pričama i anegdotama u provedbi projekta kroz zadnjih godinu i pol kako bismo vas izvijestili o svemu što nudimo i radimo i pomogli Vam izabrati najbolje za Vas.

Subotu 17.9. smo rezervirali za informatičku radionicu i temu prevara na internetu koja će biti održana u 12:00 sati pod vodstvom našeg informatičara.

Nedjelju, 18.9. krenuti ćemo sa Zlatnim plesom u 15:00, aktivnosti posebno namijenjenoj umirovljenicima, koji vodi Nikica Viličić, školovani terapeut terapije plesom i pokretom te zatvaramo program u 17:30 vježbanjem Tai Chija pod vodstvom Borke Živković, koja će biti za umirovljenike ali i za sve ostale koji se žele okušati u demo satu.

Veselimo se vašem odazivu i sudjelovanju.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: